Informatie voor Gemeenten en Instellingen

Wij onderscheiden ons van andere zorgverleners. Wij kennen geen kantoortijden. Bij spoed of ernstige situaties zijn wij 24 uur bereikbaar. Wij bieden ambulante begeleiding op maat in uiteenlopende situaties; advies, begeleiding en ondersteuning en kortdurende trainingen, bijvoorbeeld training omgaan met ADHD/ADD.  Ook hebben wij ons gespecialiseerd in laagdrempelig communiceren en begeleiden van onze cliënten.

Binnen ons team hebben we allemaal onze eigen deskundigheid en vaardigheid, dit maakt mogelijk dat wij een brede vorm van begeleiding en ondersteuning aan kunnen bieden voor jong en oud. Meer informatie over onze werkwijze kunt u vinden op onze website maar natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord.  Wij zijn sociaal betrokken en houden van mensen!

Zorgadvies

Wij geven ook zorgadvies. In een korte periode zijn wij intensief betrokken bij een cliënt of gezin. Door onze ervaring en onze persoonlijke manier van werken zijn wij in staat een goed beeld te creëren van de hulp die nodig is. Eventueel is het ook mogelijk dat wij hierna de cliënten begeleiden naar de juiste instellingen en helpen met de begeleiding om deze trajecten te starten.

Wij zijn hiervoor eventueel met spoed inzetbaar.

Bij ons is iedereen welkom!!!!!!

Contact

Ambulante Begeleiding. Sociaal Maatschappelijke begeleiding. oa Individuele begeleiding, Gezinsbegeleiding, Begeleid zelfstandig wonen, budgetbegeleiding

0597-853836
0636170783

Stuur ons een e-mail