Budget ondersteuning

Budgetondersteuning is niet hetzelfde als budgetbeheer.

Bij budgetondersteuning ondersteunen wij u in het doen van uw financiën, wij helpen u, begeleiden u en geven advies. We kijken samen waar u nog op zou kunnen besparen in uw vaste lasten.

Budgetondersteuning is niet hetzelfde als budgetbeheer. Bij budgetondersteuning helpen wij bij het regelen van financiën. We geven advies en kijken waar er bezuinigd kan worden. Zijn er betalingsachterstanden dan helpen wij met het treffen van regelingen, stellen een plan op om dit op te lossen en in de toekomst te voorkomen.

Uw financiën blijven in eigen beheer, wij begeleiden en adviseren. Zelf maakt u de uiteindelijke keuzes. Zelfstandig hebben wij geen toegang tot uw bankgegevens en hebben geen volmacht. Als blijkt dat er grote financiële problemen zijn kunnen wij helpen de weg te vinden naar budgetbeheer of de schuldhulpverlening. 

Wanneer is budgetondersteuning een keuze:

  • Bij betalingsachterstanden
  • Geen overzicht meer hebben over de financieren
  • Niet goed uw eigen geld kunnen beheren

Samen kunnen we zoeken naar een oplossing voor de problemen. Door het maken van een financieel overzicht of het vaststellen van een week- of maandbudget. Ook bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte helpen wij graag.

Ook kunnen wij u jaarlijkse belastingaangifte doen als u dit wenst.

Contact

Ambulante Begeleiding. Sociaal Maatschappelijke begeleiding. oa Individuele begeleiding, Gezinsbegeleiding, Begeleid zelfstandig wonen, budgetbegeleiding

0597-853836
0636170783

Stuur ons een e-mail